Підтримайте Збройні сили України! 🇺🇦

Виконавчі служби

Шосткинський відділ державної виконавчої служби у Шосткинському районі Сумської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Суми)

2 коментарі
Адреса відділу: 41100, Сумська область, м. Шостка, вул. Знаменська,2
Телефон: 05449-7-93-00 05449-7-87-92
Електронна пошта: [email protected]
Керівник: Сулім Ірина Василівна

Реквізити для сплати боргу:

Шосткинський відділ державної виконавчої служби у Шосткинському районі Сумської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Суми)
Номер рахунку ВДВС для зарахування коштів за виконавчим провадженням:
UA508201720355289001000700606
ЄДРПОУ код 34560302
МФО (ДКСУ у м. Києві): 820172
0 0 голосів
Рейтинг
Підписатися
Сповістити про
guest
2 Коментарі
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Александр
Александр
1 рік тому

Исполнители более четырёх лет бездействуют.Мои звонки и обращения игнорируются!Бардак полный и безответственность!Мой ребёнок 9-лет без матери ,и она за это время ни копейки аллиментов не получила.А исполнители бездействуют.Все мои звонки и обращения игнорируют.Работать совсем не хотят!За что им в службе платят деньги??????Совести вообще нет!!)!!!!

Світла
Світла
8 місяців тому
Відповісти  Александр

Дитину вона покинула добровільно, чи ти відібрав її? Як у більшості випадків- “батько” сидить ніх не робить а мати матається по заробіткам щоб утримувати вссіх. Потім цей гуселось іде до суду, пише що дитина з ним живе і подає на аліменти…
Дірява йо.ана система, не хоче розбиратись ДЕТАЛЬНО.! Бо гуселосі, наробивши дітей, потім сидять спочатку на шиях жінок на соціальних виплатах на дітей. Потім, коли дитинка підростає а ГУСЕЛОСЬ і надалі є ТЯГАР на шиї жінки, просто змушує, умисно. Покидати дітей і ЇХАТИ у заробіток!!! Так от, ГУСЕЛОСІ! Коли “служби” почнуть розбиратись подетально, у всіх обставинах, та враховувати, коли і як і взагалі чи “ПРАЦЮВАВ” той ГУСЕЛОСЬ, щоб присуджувати аліменти жінці…І карати, ГУСЕЛОСЕЙ, прикриваючись дітьми, не працюють