Адміністративні послуги

Постановка на чергу для забезпечення відшкодування вартості зубопротезування за рахунок коштів бюджету Миколаївської міської територіальної громади

Коментарі
Статус: Підтверджена послуга
Де отримати послугу: Перелік ЦНАП
Назва послуги

Постановка на чергу для забезпечення відшкодування вартості зубопротезування з дороговартісних матеріалів учасникам АТО/ООС, Захисникам та Захисницям України, членам сімей загиблих (померлих) в АТО/ООС та Революції Гідності, Захисників та Захисниць України з супроводжуючим лікуванням за рахунок коштів бюджету Миколаївської міської територіальної громади

Рівень послуги
Місцева
Коротко про послугу

Послуга надається за рахунок коштів бюджету Миколаївської міської територіальної громади, на підставі рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради.

Адміністративно-територіальна одиниця, де надається послуга
Вся Україна
Дата створення
27.02.2024 15:18
Суб'єкти надання адміністративної послуги

Центр надання адміністративних послуг, Виконавчий комітет Миколаївської міської ради

Умови та випадки надання послуги

Документи подаються особисто (за пред’явленням документа, що посвідчує особу), або уповноваженим представником (за пред’явленням документів, що посвідчують особу та повноваження) через департамент з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради. Копії документів подаються разом з оригіналами для звірки копій.

Підстави для відмови у наданні послуги

Невідповідність поданих документів вимогам законодавчих та інших нормативно-правових актів., Подання документів особою, яка не має повноважень або підстав подавати документи для отримання адміністративної послуги, згідно зазначеної інформаційної картки., Документи, подані не в повному обсязі.

Категорія суб'єкта звернення
Фізична особа
Нормативні документи, що регулюють надання послуги

Закон України “Про органи місцевого самоврядування” по тексту, Закон України “Про адміністративні послуги” по тексту, Закон України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” по тексту, Рішення колегіального органу від 24.01.2024 №№183 “Про затвердження Порядку відшкодування вартості зубопротезування з дороговартісних матеріалів учасникам АТО/ООС, Захисникам та Захисницям України, членам сімей загиблих (померлих) в АТО/ООС та Революції Гідності, Захисників та Захисниць України з супроводжуючим лікуванням ” по тексту

Життєва подія

Отримання соціального захисту

Особа, що має право подавати скаргу
Оскаржувач, Представник оскаржувача
Можливість оскаржити в суді
Так - заповніть форму Допомога та отримайте консультацію
Позасудові органи оскарження
Результати

Лист з повідомленням про взяття на облік громадян, які звернулися для постановки на чергу для відшкодування вартості зубопротезування з дороговартісних матеріалів з супроводжуючим лікуванням чи мотивована відмова.

Документи, необхідні для отримання послуги

Заява встановленого зразка, де зазначається ПІБ заявника, статус, адреса реєстрації та проживання, контактний телефон) | копія документа, що посвідчує особу заявника (у разі пред’явлення пластикової картки типу ІD-паспорта з безконтактним електронним носієм додається витяг з реєстру). | довідка комунальних стоматологічних підприємств про необхідність проведення зубопротезування з дороговартісних матеріалів з супроводжуючим лікуванням у довільній формі. | згода на обробку персональних даних | калькуляція із зазначенням розрахунку переліку послуг, які потребує отримувач послуги, що неперевищує граничної суми відшкодування вартості послуги, яка складає не більше 3 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої на 1 січня відповідного бюджетного періоду. | копія довідки про безпосередню участь особи в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, або копія довідки про участь особи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, або копія довідки про безпосередню участь особи у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України. | копія довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи (за потреби). | копія довідки, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків, у якому зазначається реєстраційний номер облікової картки платника податків (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків, офіційно повідомили про це відповідному контролюючому органу і мають відмітку в паспорті). | копія посвідчення учасника АТО/ООС, Захисника та Захисниці України, члена сім’ї загиблого (померлого) в АТО/ООС та Революції Гідності, Захисника та Захисниці України.

Спосіб подання заяви та документів

Представник заявника: Письмово; Особисто, Заявник: Письмово; Особисто

Спосіб отримання результатів надання послуги

Заявник: Письмово; Особисто, Представник заявника: Письмово; Особисто

Строки надання

Звичайне надання: 30 днів (календарні)

Вартості надання

Звичайне надання: Безоплатне надання

0 0 голосів
Рейтинг
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Підтримайте Збройні сили України! 🇺🇦