Підтримайте Збройні сили України! 🇺🇦

Адміністративні послуги

Довідка з державного демографічного реєстру

Коментарі
Статус: Підтверджена послуга
Де отримати послугу: Перелік ЦНАП
Назва послуги

Видача довідки про внесення відомостей до Єдиного державного демографічного реєстру

Рівень послуги
Загальнодержавна
Коротко про послугу

Кожна особа, персональні дані якої (інформація про яку) внесені до Єдиного державного демографічного реєстру, має право на безоплатне отримання довідки про внесення інформації до Реєстру. Довідка видається за заявою особи протягом трьох робочих днів з дня подання заяви.

Адміністративно-територіальна одиниця, де надається послуга
Вся Україна
Дата створення
12.10.2021 10:22
Суб'єкти надання адміністративної послуги

Територіальні органи Державної міграційної служби України, Центр надання адміністративних послуг відповідно до місця проживання

Умови та випадки надання послуги

Форма довідки затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 18.10.2017 №784 та видається особі за її заявою, в якій зазначається прізвище, ім’я та по батькові особи, унікальний номер запису в Реєстрі, реквізити документа.Видача довідки здійснюється в паперовій формі на аркушах паперу форматом А4 (210 х 297 міліметрів) без використання спеціальних бланків або в електронній формі.
Довідка видається розпорядником Реєстру, його територіальними органами/територіальними підрозділами або через уповноваженого суб’єкта незалежно від реєстрації місця проживання особи за її заявою, в якій зазначається прізвище, ім’я та по батькові особи, унікальний номер запису в Реєстрі, реквізити документа протягом трьох робочих днів з дня подання заяви.
Особа або її законний представник під час подання заяви про видачу довідки у паперовій формі особисто пред’являє посадовій особі уповноваженого суб’єкта документ.
Довідка, яка видається через уповноваженого суб’єкта, формується розпорядником Реєстру, його територіальними органами/територіальними підрозділами як комп’ютерний файл, що містить запитувану інформацію або у разі її відсутності відмітку про її відсутність, і надсилається уповноваженому суб’єкту із застосуванням електронного цифрового підпису посадової особи, яка її сформувала. Довідка відтворюється на паперовому носії та належним чином засвідчується посадовою особою уповноваженого суб’єкта.
Інформація про дату формування довідки та її реквізити фіксується у Реєстрі.
Довідка у паперовій формі видається особі або її законному представнику після пред’явлення посадовій особі уповноваженого суб’єкта документа та після підпису особи або її законного представника на заяві про видачу довідки, яка зберігається в уповноваженого суб’єкта, що її видав. Заява про видачу довідки зберігається протягом одного року, після чого знищується.
Довідка про внесення інформації до Реєстру та видані документи складається у формі витягу з Реєстру та видається протягом трьох робочих днів з дня подання заяви.

Підстави для відмови у наданні послуги

Відмова у наданні адміністративної послуги не передбачена

Категорія суб'єкта звернення
Фізична особа
Нормативні документи, що регулюють надання послуги

Закон України “Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус” ст. 4, 11, 12, Постанова КМУ від 18.10.2017 №784 “Про затвердження Порядку ведення Єдиного державного демографічного реєстру та надання з нього інформації, взаємодії між уповноваженими суб’єктами, а також здійснення ідентифікації та верифікації” п. 24

Життєва подія

Отримання, обмін або відновлення паспортного документу

Особа, що має право подавати скаргу
Оскаржувач, Представник оскаржувача
Можливість оскаржити в суді
Так - заповніть форму Допомога та отримайте консультацію
Позасудові органи оскарження
Результати

Видача довідки про внесення інформації до Єдиного державного демографічного реєстру

Документи, необхідні для отримання послуги

Заява

Спосіб подання заяви та документів

Заявник: Письмово; Поштою (рекомендованим листом), Особисто

Спосіб отримання результатів надання послуги

Заявник: Письмово; Поштою (рекомендованим листом), Особисто

Строки надання

Звичайне надання: 3 дні (робочі)

Вартості надання

Звичайне надання: Безоплатне надання

0 0 голосів
Рейтинг
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі