Підтримайте Збройні сили України! 🇺🇦

Адміністративні послуги

Позбавлення суб’єкта племінної справи у тваринництві присвоєного статусу

Коментарі
Статус: Підтверджена послуга
Назва послуги

Позбавлення суб’єкта племінної справи у тваринництві присвоєного статусу

Рівень послуги
Загальнодержавна
Коротко про послугу

Суб’єкт племінної справи у тваринництві, якому було присвоєно відповідний статус може за своїм зверненням звернутится про позбавлення його такого статусу у зв’язку з його особистою відмовою від присвоєного статусу, або у разі реорганізації, зміні найменування чи припинення його, як суб’єкта господарювання.

Адміністративно-територіальна одиниця, де надається послуга
Вся Україна
Дата створення
31.12.2020 12:49
Суб'єкти надання адміністративної послуги

Міністерство аграрної політики та продовольства України

Умови та випадки надання послуги

Позбавлення суб’єкта племінної справи у тваринництві присвоєного статусу за результатами експертної оцінки суб’єктів племінної справи у тваринництві, проводиться при:порушенні суб’єктом племінної справи у тваринництві вимог цього Порядку та інших нормативно-правових актів з племінної справи у тваринництві. Рішення приймається за наявності порушень з боку суб’єктів племінної справи у тваринництві на підставі документів, які засвідчують це порушення;невідповідності суб’єкта племінної справи у тваринництві вимогам законодавства та неподання документів для реєстрації в Державний реєстр суб’єктів племінної справи у тваринництві понад 60 календарних днів. Рішення приймається за зверненням структурного підрозділу Міністерства аграрної політики та продовольства України на основі: аналізу кількісних та якісних показників продуктивності стада й виробничо-господарської діяльності за видом та породою тварин (за наявності племінного стада) або кількісних та якісних показників виробничо-господарської діяльності/результатів діяльності суб’єкта племінної справи у тваринництві або при неподанні цих показників до інформаційної бази Державного реєстру суб’єктів племінної справи у тваринництві результатів бонітування тварин, результатів перевірки суб’єктів племінної справи у тваринництві згідно з чинним законодавством;ліквідації племінного стада, нездійснення господарської діяльності за відповідним напрямом з племінної справи у тваринництві. Рішення приймається за зверненням суб’єктів племінної справи у тваринництві або Міністерства аграрної політики та продовольства Автономної Республіки Крим, структурних підрозділів з питань агропромислового розвитку обласних державних адміністрацій;відмові суб’єкта племінної справи у тваринництві від присвоєного статусу, реорганізації, зміні найменування суб’єкта господарювання.Рішення приймається за зверненням суб’єктів племінної справи у тваринництві;припинення суб’єкта господарювання.Рішення приймається за зверненням суб’єктів племінної справи у тваринництві або за даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Підстави для відмови у наданні послуги

Надання заявником недостовірної або неповної інформації

Категорія суб'єкта звернення
Фізична особа, Юридична особа, Фізична особа-підприємець
Нормативні документи, що регулюють надання послуги

Закон України “Про племінну справу у тваринництві” ст. 9, Наказ ЦОВВ від 19.06.2015 №234 “Про затвердження Порядку присвоєння відповідного статусу суб’єктам племінної справи у тваринництві та Технологічних вимог до проведення селекційно-племінної роботи в галузі бджільництва” п. 4.6

Життєва подія

Діяльність у сфері сільського господарства

Особа, що має право подавати скаргу
Оскаржувач, Представник оскаржувача
Можливість оскаржити в суді
Так - заповніть форму Допомога та отримайте консультацію
Позасудові органи оскарження
Результати

Позбавлення суб’єкта племінної справи у тваринництві присвоєного статусу

Документи, необхідні для отримання послуги

Заява суб’єкта племінної справи у тваринництві

Спосіб подання заяви та документів

Заявник: Письмово; Поштою (рекомендованим листом), Особисто

Спосіб отримання результатів надання послуги

Заявник: Письмово; Поштою (рекомендованим листом), Особисто

Строки надання

Звичайне надання: 90 днів (календарні)

Вартості надання

Звичайне надання: Безоплатне надання

0 0 голосів
Рейтинг
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі