Підтримайте Збройні сили України! 🇺🇦

Адміністративні послуги

Погодження внутрішніх документів саморегулівної організації та/або змін до них (за видом діяльності – торгівля цінними паперами, депозитарна діяльність)

Коментарі
Статус: Підтверджена послуга
Де отримати послугу: Перелік ЦНАП
Назва послуги

Погодження внутрішніх документів саморегулівної організації (змін до них), затверджених саморегулівною організацією професійних учасників ринків капіталу (за видами професійної діяльності – діяльність з торгівлі фінансовими інструментами, депозитарна діяльність)

Рівень послуги
Загальнодержавна
Коротко про послугу

Внутрішні документи саморегулівної організації (зміни до них), затверджені саморегулівною організацією професійних учасників фондового ринку, потребують погодженню з Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку. Для отримання такого погодження потрібно звернутися до комісії з заявою та відповідним пакетом документів.

Адміністративно-територіальна одиниця, де надається послуга
Вся Україна
Дата створення
16.01.2021 13:44
Суб'єкти надання адміністративної послуги

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

Умови та випадки надання послуги

Усі внутрішні документи СРО (зміни до них) подаються до НКЦПФР у двох примірниках (оригінали) і повинні бути затверджені відповідним органом СРО, до компетенції якого належить їх затвердження.
Кожен документ, наданий СРО, має бути засвідчений підписом керівника СРО, а ті документи, які займають більше ніж один аркуш, мають бути прошиті, пронумеровані та засвідчені підписом керівника СРО.
СРО зобов’язана подавати до НКЦПФР на погодження внутрішні документи СРО (зміни до них) у строк, який не перевищує 10 робочих днів з дати їх затвердження.Всі інші умови та випадки надання послуги (необхідні документи) можна переглянути на сайті НКЦПФР за посиланням: https://www.nssmc.gov.ua/admin_services/pohodzhennia-vnutrishnikh-dokumentiv-samorehulivnoi-orhanizatsii-zmin-do-nykh-zatverdzhenykh-samorehulivnoiu-orhanizatsiieiu-profesiinykh-uchasnykiv-fondovoho-rynku-za-vydom-profesiinoi-diialnosti-tor/.

Підстави для відмови у наданні послуги

Невідповідність поданих документів вимогам Рішення НКЦПФР від 27.12.2012 № 1925 “Про затвердження Положення про об’єднання професійних учасників ринку капіталу” та/або вимогам законодавства.

Категорія суб'єкта звернення
Юридична особа
Нормативні документи, що регулюють надання послуги

Закон України Про ринки капіталу та організовані товарні ринки стаття 144, Закон України Про державне регулювання ринків капіталу та організованих товарних ринків Пункт 14 частини другої статті 7, Рішення Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку від 13.06.2022 №620 Про затвердження розмірів плати за реєстраційні дії щодо учасників ринків капіталу та інших осіб Пункт 2, Рішення Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку від 27.12.2012 №1925 Про затвердження Положення про об’єднання професійних учасників ринків капіталу Пункт 12 глави 4 розділу ІІІ

Життєва подія

Діяльність у сфері фінансових послуг або страхування

Особа, що має право подавати скаргу
Оскаржувач, Представник оскаржувача
Можливість оскаржити в суді
Так - заповніть форму Допомога та отримайте консультацію
Позасудові органи оскарження
Результати

Рішення про погодження внутрішніх документів СРО (змін до них)., Рішення про відмову в погодженні внутрішніх документів СРО (змін до них).

Документи, необхідні для отримання послуги

Заява про погодження внутрішніх документів саморегулівної організації професійних учасників ринків капіталу або заява про погодження змін до внутрішніх документів саморегулівної організації професійних учасників ринків капіталу | Внутрішні документи СРО (зміни до них). | Обґрунтування причин прийняття внутрішніх документів СРО (змін до них). | Порівняльна таблиця старої та нової редакцій внутрішніх документів СРО (змін до них), з урахуванням змін (у разі надання на погодження змін до них).

Спосіб подання заяви та документів

Заявник: Письмово; Поштою (рекомендованим листом), Особисто, Представник заявника: Письмово; Поштою (рекомендованим листом), Особисто

Спосіб отримання результатів надання послуги

Представник заявника: Письмово; Поштою (рекомендованим листом), Особисто, Заявник: Письмово; Поштою (рекомендованим листом), Особисто

Строки надання

Звичайне надання: 30 днів (календарні)

Вартості надання

Звичайне надання: 14000.0 UAH

0 0 голосів
Рейтинг
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі