Підтримайте Збройні сили України! 🇺🇦

Адміністративні послуги

Державна реєстрація суб’єктів господарювання як суб’єктів інформаційної діяльності

Коментарі
Статус: Підтверджена послуга
Назва послуги

Державна реєстрація суб’єктів господарювання як суб’єктів інформаційної діяльності та видача свідоцтва про державну реєстрацію

Рівень послуги
Загальнодержавна
Коротко про послугу

Державна реєстрація суб’єктів господарювання як суб’єктів інформаційної діяльності здійснюється Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення. Особи, які не мають ліцензій на мовлення, можуть зареєструватися як суб’єкти інформаційної діяльності за власним бажанням шляхом подачі відповідної заяви.

Адміністративно-територіальна одиниця, де надається послуга
Вся Україна
Дата створення
14.12.2020 07:27
Суб'єкти надання адміністративної послуги

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення

Умови та випадки надання послуги

У заяві вказуються такі реєстраційні відомості:а) назва суб’єкта інформаційної діяльності у сфері телебачення і радіомовлення;б) позивні, логотип, товарний знак (за наявності);в) програмні цілі або тематична спрямованість;г) юридична та поштова адреси суб’єкта інформаційної діяльності у сфері телебачення і радіомовлення;ґ) контактні телефони, електронна адреса.Суб’єкти господарювання, які отримали ліцензію на мовлення та ліцензію провайдера програмної послуги, підлягають державній реєстрації як суб’єкти інформаційної діяльності.
Особи, які не мають ліцензій на мовлення, можуть зареєструватися як суб’єкти інформаційної діяльності за власним бажанням.
Студії-виробники, які не мають ліцензій на мовлення, можуть зареєструватися як суб’єкти інформаційної діяльності за власним бажанням.
Державна реєстрація суб’єктів господарювання як суб’єктів інформаційної діяльності здійснюється Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення.
Державна реєстрація студії-виробника, який не має ліцензії на мовлення, здійснюється на підставі заяви керівника студії-виробника шляхом внесення відповідних даних до Державного реєстру суб’єктів інформаційної діяльності у сфері телебачення і радіомовлення та видачі свідоцтва про державну реєстрацію.Державна реєстрація суб’єктів господарювання, які отримали ліцензії на мовлення та/або ліцензії провайдера програмної послуги, здійснюється шляхом внесення відповідних змін до Державного реєстру суб’єктів інформаційної діяльності у сфері телебачення і радіомовлення у триденний строк з дня видачі відповідної ліцензії.
Протягом трьох робочих днів після отримання заяви Національна рада вносить суб’єкта інформаційної діяльності у сфері телебачення і радіомовлення до Державного реєстру суб’єктів інформаційної діяльності у сфері телебачення і радіомовлення і не пізніше ніж через тиждень після внесення до цього реєстру видає суб’єкту інформаційної діяльності у сфері телебачення і радіомовлення свідоцтво про державну реєстрацію встановленого зразка.За оформлення свідоцтва про державну реєстрацію справляється плата в розмірі п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, яка зараховується на поточний рахунок Національної ради.

Підстави для відмови у наданні послуги

Заява оформлена із порушенням вимог, складена не за встановленою формою або не містить даних, які обов’язково вносяться

Категорія суб'єкта звернення
Юридична особа, Фізична особа-підприємець
Нормативні документи, що регулюють надання послуги

Закон України “Про телебачення і радіомовлення” ст. 38

Життєва подія

Господарська діяльність

Особа, що має право подавати скаргу
Оскаржувач, Представник оскаржувача
Можливість оскаржити в суді
Так - заповніть форму Допомога та отримайте консультацію
Позасудові органи оскарження
Результати

Державна реєстрація суб’єктів господарювання як суб’єктів інформаційної діяльності та видача свідоцтва про державну реєстрацію, Відмова в розгляді заяви про внесення до Державного реєстру суб’єктів інформаційної діяльності у сфері телебачення і радіомовлення

Документи, необхідні для отримання послуги

Заява за формою, визначеною Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення https://bit.ly/3gLmNhW

Спосіб подання заяви та документів

Заявник: Письмово; Поштою (рекомендованим листом), Особисто

Спосіб отримання результатів надання послуги

Заявник: Письмово; Поштою (рекомендованим листом), Особисто

Строки надання

Звичайне надання: 10 днів (робочі)

Вартості надання

Звичайне надання:

0 0 голосів
Рейтинг
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі