Підтримайте Збройні сили України! 🇺🇦

Адміністративні послуги

Одноразова допомога ФОПам та найманим працівникам під час карантину/карантинна допомога у 8000 (вісім тисяч) грн

Коментарі
Статус: Підтверджена послуга
Де отримати послугу: Перелік ЦНАП
Назва послуги

Надання допомоги застрахованим особам на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2

Рівень послуги
Загальнодержавна
Коротко про послугу

Послуга недоступна. Подати повідомлення про уточнення реквізитів банківського рахунка для виплати допомоги у суммі 8000 грн можна було на Порталі Дія до 20 грудня 2021 року включно.

Адміністративно-територіальна одиниця, де надається послуга
Вся Україна
Дата створення
14.12.2020 07:32
Суб'єкти надання адміністративної послуги

Через Єдиний державний вебпортал електронних послуг

Умови та випадки надання послуги

Допомога застрахованим особам надається одноразово у сумі 8000 грн із Державного бюджету України.Зазначену допомогу можуть отримати ФОПи та наймані працівники юридичних осіб, які вказали некоректний номер рахунку IBAN під час заповнення заяви на отимання допомоги навесні 2021 року. Список тих, хто має право на уточнення реквізитів формує Пенсійний фонд України.Застраховані особи, яким не зараховано кошти у зв’язку з невідповідністю реквізитів банківського рахунка подають повідомлення про уточнення реквізитів банківського рахунка для виплати допомоги. Повідомлення формується та подається в електронній формі через Єдиний державний вебпортал електронних послуг в період до 20 грудня 2021 р. включно.Для отримання послуги необхідно перейти за посиланням: https://bit.ly/3GOFCuI Натиснути “Отримати допомогу”, заповнити форму. У користувача буде лише 2 кроки: на першому кроці буде вказана вся інформація про нього (ПІБ, РНОКПП, адрес реєстрації), а на другому потрібно вказати коректний IBAN.)Виплата матеріальної допомоги застрахованій особі здійснюється уповноваженим банком на банківський рахунок (у форматі IBAN), зазначений у заяві застрахованої особи. Якщо правильно заповнені всі дані та людина відповідає умовам надання допомоги, визначених законом, – виплата надійде на особистий гривневий рахунок у термін від 7 днів після подання заяви.

Підстави для відмови у наданні послуги

Подання документів, що містять недостовірні відомості

Категорія суб'єкта звернення
Фізична особа, Фізична особа-підприємець
Адреса доступу до послуги у електронному вигляді
Посилання
Нормативні документи, що регулюють надання послуги

Закон України “Про надання допомоги застрахованим особам на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” ст. 1, Постанова КМУ від 09.12.2020 №1236 “Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” Перелік основних видів економічної діяльності, стосовно яких здійснюються обмежувальні протиепідемічні заходи, пов’язані із поширенням на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, Постанова КМУ від 07.04.2021 №328 “Про додаткові заходи соціальної підтримки застрахованих осіб на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”

Життєва подія

Господарська діяльність

Особа, що має право подавати скаргу
Оскаржувач, Представник оскаржувача
Можливість оскаржити в суді
Так - заповніть форму Допомога та отримайте консультацію
Позасудові органи оскарження
Результати

Отримання допомоги в розмірі 8000 гривень

Документи, необхідні для отримання послуги

Повідомлення про уточнення реквізитів банківського рахунка

Спосіб подання заяви та документів

Заявник: Письмово; ; Online: https://bit.ly/3GOFCuI

Спосіб отримання результатів надання послуги

Заявник: ;

Строки надання

Виплата надійде на особистий гривневий рахунок: 7 днів (календарні)

Вартості надання

Виплата надійде на особистий гривневий рахунок: Безоплатне надання

0 0 голосів
Рейтинг
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі