Підтримайте Збройні сили України! 🇺🇦
Адміністративні послуги

Включення до переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації

Коментарі
Статус: Підтверджена послуга
Де отримати послугу: Перелік ЦНАП
Назва послуги

Прийняття рішення щодо включення установи, організації, закладу, фізичної особи – підприємця до переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації

Рівень послуги
Загальнодержавна
Коротко про послугу

Для надання послуг із психологічної реабілітації за рахунок бюджетних коштів установи, організації, заклади, фізична особа – підприємець повинні надати відповідні документи, за результатом розгляду яких замовник послуг на підставі поданої інформації протягом п’яти робочих днів з дати надходження документів приймає рішення щодо можливості включення їх до переліку суб’єктів надання послуг.

Адміністративно-територіальна одиниця, де надається послуга
Вся Україна
Дата створення
05.12.2020 20:06
Суб'єкти надання адміністративної послуги

Міністерство у справах ветеранів України

Умови та випадки надання послуги

Для надання послуг із психологічної реабілітації за рахунок бюджетних коштів суб’єкт надання послуг подає замовнику послуг відповідний перелік документів.
Заяви з необхідними документами приймаються у разі надсилання їх засобами поштового зв’язку або за наявності технічної можливості в електронній формі (через офіційний веб-сайт Мінветеранів, інтегровані з ним інформаційно-комунікаційні системи органів влади, підприємств, установ, організацій або Єдиний державний вебпортал електронних послуг).
Мінветеранів, виходячи з інформації, наданої суб’єктом надання послуг про відповідність вимогам, зазначеним у цьому пункті, приймає рішення про включення суб’єкта надання послуг до Реєстру. Порядок формування, ведення та доступу до Реєстру затверджується Мінветеранів.
Мінветеранів у строк, що не перевищує п’яти календарних днів з дати надходження заяви разом з документами від заявника, розглядає їх та приймає рішення про включення або відмову у включенні заявника до Реєстру.
Мінветеранів протягом трьох робочих днів після прийняття рішення про включення або відмову у включенні заявника до Реєстру інформує його про це, надіславши повідомлення на зазначену адресу електронної пошти заявника або його поштову адресу.
Відомості про суб’єктів надання послуг, включених до Реєстру, оприлюднюються протягом трьох робочих днів на офіційному веб-сайті Мінветеранів, а також оприлюднюються та оновлюються на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних.

Підстави для відмови у наданні послуги

Невідповідність суб’єкта надання послуг вимогам

Категорія суб'єкта звернення
Юридична особа, Фізична особа-підприємець
Нормативні документи, що регулюють надання послуги

Постанова КМУ від 27.12.2017 №1057 “Про затвердження Порядку проведення психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) таких осіб” пункти 8-11 Порядку, Наказ ЦОВВ від 30.03.2022 №61 “Про затвердження Порядку формування, ведення та доступу до Реєстру постачальників послуг з психологічної реабілітації для ветеранів і членів їх сімей”

Життєва подія

Господарська діяльність

Особа, що має право подавати скаргу
Оскаржувач, Представник оскаржувача
Можливість оскаржити в суді
Так - заповніть форму Допомога та отримайте консультацію
Позасудові органи оскарження
Результати

Рішення замовника щодо включення установи, організації, закладу, фізичної особи – підприємця до переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації , яке оформляється наказом (розпорядженням)., Відмова установі, організації, закладу, фізичній особі – підприємцю у включенні їх до переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації

Документи, необхідні для отримання послуги

Заява про включення до Реєстру за формою, встановленою Мінветеранів. | Інформація про реквізити юридичної особи згідно з ЄДРПОУ; організаційно-правову форму/вид громадського об’єднання, благодійної чи релігійної організації; місцезнаходження (місце реєстрації) юридичної особи/зареєстроване місце проживання або місце фактичного проживання фізичної особи – підприємця; фактичну адресу надання послуг (зазначається, якщо вона відрізняється від місцезнаходження юридичної особи, зареєстрованого місця проживання або місця фактичного проживання фізичної особи – підприємця); номери контактних телефонів; адресу електронної пошти; адресу веб-сайту або іншого інформаційного ресурсу (за наявності); банківські реквізити для перерахування бюджетних коштів). | Перелік послуг із психологічної реабілітації, що можуть надаватися отримувачу послуг. | Інформація про наявність: ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики; окремого структурного підрозділу, який забезпечує здійснення мультидисциплінарною командою психологічної реабілітації; кабінету (кабінетів) для надання індивідуальної психологічної допомоги членами мультидисциплінарної команди. | Інформація та документи, що підтверджують відповідність кваліфікації фахівців заявника вимогам, а саме назви посад та персональні дані фахівців (прізвище, власне ім’я, по батькові (за наявності), освіта/кваліфікація, стаж роботи за фахом, інформація про післядипломну освіту, атестацію, формальне та/або неформальне професійне навчання та супервізію протягом останніх двох років) (за згодою) та інформація про включення відомостей про них до Реєстру.

Спосіб подання заяви та документів

Заявник: Письмово; Особисто

Спосіб отримання результатів надання послуги

Заявник: Письмово; Особисто

Строки надання

Звичайне надання: 5 днів (робочі)

Вартості надання

Звичайне надання: Безоплатне надання

0 0 голосів
Рейтинг
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі