Підтримайте Збройні сили України! 🇺🇦
Адміністративні послуги

Видача журналу безперервної реєстрації історії судна (Синопсис) та його дублікату

Коментарі
Статус: Підтверджена послуга
Де отримати послугу: Перелік ЦНАП
Назва послуги

Видача журналу безперервної реєстрації історії судна (Синопсис) та дублікату журналу безперервної реєстрації історії судна (Синопсис)

Рівень послуги
Загальнодержавна
Коротко про послугу

Видача журналу безперервної реєстрації історії судна (Синопсис) видається за письмовою заявою судновласника окремо по кожному судну, яке має право плавання під Державним прапором України. Для його отримання або дубліката судновласнику необхідно звернутися до Морської адмінінстрації.
Рішення про видачу журналу безперервної реєстрації історії судна або про відмову у його видачі приймається протягом 15 робочих днів з дня реєстрації заяви. Заява на видачу дублікатів втрачених суднових реєстраційних документів розглядається протягом не більше 30 діб від дня опублікування зазначеного оголошення.

Адміністративно-територіальна одиниця, де надається послуга
Вся Україна
Дата створення
06.10.2020 07:54
Суб'єкти надання адміністративної послуги

Державна служба з морського та річкового транспорту України

Умови та випадки надання послуги

Заява та додані до неї документи подаються до Морської адміністрації особисто/через уповноважену особу або поштовим відправленням на адресу Морської адміністрації.
Всі документи на іноземній мові повинні мати переклад державною мовою та засвідчені належним чином.
У разі подання заяви через уповноважений орган/особу подається довіреність або інший документ, що підтверджує повноваження діяти від імені власника (судновласника), в якому обов’язково вказуються паспортні дані (серія, номер паспорта, ким і коли виданий, місце проживання) уповноваженої особи.
Копії документів, що подаються, повинні бути засвідчені нотаріусом або органами, які здійснювали їх оформлення та видачу.
Рішення про видачу Журналу безперервної реєстрації історії судна (синопсис) або надання вмотивованої відмови приймається протягом 15 робочих днів з дня реєстрації заяви.
Заява на видачу дублікатів втрачених суднових реєстраційних документів розглядається протягом не більше 30 діб від дня опублікування зазначеного оголошення.
Видача Журналу безперервної реєстрації історії судна (синопсис) здійснюється особисто власнику (судновласнику)/уповноваженій особі або на письмову вимогу власника (судновласника) свідоцтво надсилається йому за адресою, зазначеною у заяві.

Підстави для відмови у наданні послуги

Неповний перелік документів, недостовірність відомостей, наведених власником (судновласником) у заяві та документах, доданих до заяви., Неповний перелік документів, недостовірність відомостей, наведених власником (судновласником) у заяві та документах, доданих до заяви передбачені Міжнародною Конвенцією про охорону людського життя на морі (SOLAS-74), резолюція ІМО А.959 (273).

Категорія суб'єкта звернення
Фізична особа, Юридична особа, Фізична особа-підприємець
Нормативні документи, що регулюють надання послуги

Кодекс КОДЕКС ТОРГОВЕЛЬНОГО МОРЕПЛАВСТВА УКРАЇНИ РОЗДІЛ II, ГЛАВИ 1, 2, 3, 4, Закон України «Про захист персональних даних» стаття 8, 9, Закон України «Про адміністративні послуги» ст.1-12, Закон України «Про транспорт» ст. 16-3, 26, 27, 29, 41, Закон України Міжнародна Конвенція про охорону людського життя на морі (SOLAS-74) ) резолюція ІМО А.959 (23), Наказ ЦОВВ від 06.09.2017 №1095 «Про утворення Державної служби морського та річкового транспорту України» п.37, Наказ ЦОВВ від 13.12.2006 №1151 Наказ Міністерства транспорту та зв’язку України від 13.12.2006 № 1151 «Про затвердження бланків типових реєстраційних суднових документів», зареєстрований у Міністерстві юстиції України від 11.01.2007 за № 9/13276 п. 1, додаток 22

Життєва подія

Діяльність у сфері транспорту

Особа, що має право подавати скаргу
Оскаржувач, Представник оскаржувача
Можливість оскаржити в суді
Так - заповніть форму Допомога та отримайте консультацію
Позасудові органи оскарження
Результати

Видача Журналу безперервної реєстрації історії судна (синопсис).
Видача дублікату Журналу безперервної реєстрації історії судна (синопсис).

Документи, необхідні для отримання послуги

Для отримання Журналу № 1 безперервної реєстрації історії судна (синопсис) необхідно надати заяву від власника (судновласника) | Копії свідоцтва про право плавання під Державним прапором України (судновий патент), свідоцтво про право власності на судно | Якщо застосовується зареєстрований фрахтувальник – копія договору бербоут-чартеру | Міжнародні свідоцтва про охорону судна, свідоцтво про управління безпекою | Копія документу, що підтверджує присвоєння ідентифікаційного номеру компанії та зареєстрованому власнику судна | Копія класифікаційного свідоцтва на судно | Копія документу визнаної організації, що видала документ про відповідність/орган, який виконав перевірку (якщо інший, що видав документ) | Заповнена Форма 1 на українській та англійській мовах документу № ___ журналу безперервної реєстрації історії судна | Для отримання Журналу безперервної реєстрації історії судна (синопсис) – Журнал №№ 2, 3, 4 … необхідно надати:
заяву від власника (судновласника) | У разі оформлення дублікату Журналу № ___ додається газета «Урядовий кур’єр» з оголошенням про втрату Журналу № ___ безперервної реєстрації історії судна (синопсис), за наявності копія втраченого Журналу № __. Заява та додані до неї документи приймаються за описом. | Заповнена на українській та англійській мовах Форма № 2 Аркуша поправок до документа № __ Журналу безперервної реєстрації історії судна | Заповнена Форма № 3 покажчика поправок до документа № .__ журналу безперервної реєстрації історії судна | Копії документів, що підтверджують необхідність внесення змін до чергової сторінки Журналу безперервної реєстрації історії судна (синопсис) відповідно до даних, заявлених власником (судновласником) в формах 2 та 3. | Копія попереднього Журналу безперервної реєстрації історії судна (синопсис), до якого будуть вноситись зміни

Спосіб подання заяви та документів

Заявник: Письмово; Поштою (рекомендованим листом), Особисто, Представник заявника: Письмово; Поштою (рекомендованим листом), Особисто

Спосіб отримання результатів надання послуги

Заявник: ; Особисто, Представник заявника: ; Особисто

Строки надання

Видача журналу безперервної реєстрації історії судна (приймається рішення протягом 15 робочих днів з дня реєстрації заяви): 15 днів (робочі); Видача дублікатів втрачених суднових реєстраційних документів (заява розглядається протягом не більше 30 діб від дня опублікування оголошення про втрату): 30 днів (календарні)

Вартості надання

Видача журналу безперервної реєстрації історії судна (приймається рішення протягом 15 робочих днів з дня реєстрації заяви): Безоплатне надання; Видача дублікатів втрачених суднових реєстраційних документів (заява розглядається протягом не більше 30 діб від дня опублікування оголошення про втрату): Безоплатне надання

0 0 голосів
Рейтинг
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі