Підтримайте Збройні сили України! 🇺🇦

Адміністративні послуги

Повідомлення про початок будівельних робіт СС1

Коментарі
Статус: Підтверджена послуга
Назва послуги

Подання повідомлення про початок будівельних робіт щодо об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів з незначними наслідками (СС1)

Рівень послуги
Загальнодержавна
Коротко про послугу

За наявності права на земельну ділянку замовник будівництва об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів із незначними наслідками (СС1), може розпочинати будівельні роботи. Однак перед початком будівельних робіт замовник має подати повідомлення про початок виконання будівельних робіт до відповідного органу через ЦНАП або Портал Дія. До будівельних робіт відноситься нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт.

Адміністративно-територіальна одиниця, де надається послуга
Вся Україна
Дата створення
10.09.2020 16:28
Суб'єкти надання адміністративної послуги

Центр надання адміністративних послуг, Державна інспекція архітектури та містобудування України

Умови та випадки надання послуги

Повідомлення про початок виконання будівельних робіт щодо об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів з незначними наслідками (СС1), подається замовником будівництва або його уповноваженою особою до відповідного органу державного архітектурно-будівельного контролю через центр надання адміністративних послуг (карта ЦНАП http://map.cnap.in.ua/) за місцем знаходження такого об’єкта або через Портал Дія або заповнюється та надсилається рекомендованим листом з описом вкладення до центру надання адміністративних послуг.Повідомлення подається за встановленою формою https://zakon.rada.gov.ua/laws/file/text/72/f351247n636.doc.Для подання повідомлення про початок виконання будівельних робіт через Портал Дія вам знадобиться знадобиться електронний підпис (кваліфікований електронний підпис).У разі подання повідомлення про початок виконання будівельних робіт до Центру надання адміністративних послуг за місцем розташування вашого об’єкта, вам знадобиться ідентифікаційний код та паспорт. Якщо заявником є іноземець або особа без громадянства, документом, що посвідчує особу, є національний, дипломатичний чи службовий паспорт іноземця або інший документ, що посвідчує особу іноземця або особи без громадянства.Якщо ваш документ подаватиме уповноважений представник, потрібно додати примірник оригіналу або нотаріально засвідченої копії документа.Якщо ваш об’єкт розташований на території кількох адміністративно-територіальних одиниць, документ має бути зареєстрований Державною архітектурно-будівельною інспекцією України. Для цього необхідно подати повідомлення до Центру надання адміністративних послуг м. Києва за адресою: 02081, м. Київ, вул. Дніпровська набережна, 19-Б.Повідомлення про вдалу реєстрацію чи повернення документа на доопрацювання також з’явиться в кабінеті громадянина і буде відправлено на електронну пошту. Після реєстрації повідомлення запис про це з’явиться в Реєстрі будівельної діяльності. Інформація про внесення даних до реєстру розміщується на Порталі державної електронної системи у сфері будівництва https://e-construction.gov.ua/permits_doc_new у розділі “Реєстри”.

Підстави для відмови у наданні послуги

Подані документи не відповідають вимогам законодавства

Категорія суб'єкта звернення
Фізична особа, Юридична особа, Фізична особа-підприємець
Адреса доступу до послуги у електронному вигляді
Посилання
Нормативні документи, що регулюють надання послуги

Закон України “Про регулювання містобудівної діяльності” ст. 7, 34, 36, Постанова КМУ від 13.04.2011 №446 “Деякі питання виконання підготовчих і будівельних робіт”

Життєва подія

Розвиток будівельної діяльності

Особа, що має право подавати скаргу
Оскаржувач, Представник оскаржувача
Можливість оскаржити в суді
Так - заповніть форму Допомога та отримайте консультацію
Позасудові органи оскарження
Результати

Реєстрація повідомлення про початок виконання будівельних робіт щодо об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів з незначними наслідками (СС1)

Документи, необхідні для отримання послуги

Повідомлення про початок виконання будівельних робіт, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів з незначними наслідками (СС1)

Спосіб подання заяви та документів

Представник заявника: Письмово; Електронною поштою; Online: https://diia.gov.ua/services/povidomlennya-pro-pochatok-budivelnih-robit-ss1, Заявник: Письмово; Електронною поштою; Online: https://diia.gov.ua/services/povidomlennya-pro-pochatok-budivelnih-robit-ss1

Спосіб отримання результатів надання послуги

Заявник: Письмово; Електронною поштою; Online: https://diia.gov.ua/services/povidomlennya-pro-pochatok-budivelnih-robit-ss1, Представник заявника: Письмово; Електронною поштою; Online: https://diia.gov.ua/services/povidomlennya-pro-pochatok-budivelnih-robit-ss1

Строки надання

У разі подання повідомлення через ЦНАП: 5 днів (робочі); У разі подання повідомлення через Портал Дія внесення до Реєстру інформації здійснюється автоматично в день подання такого повідомлення: 1 день

Вартості надання

У разі подання повідомлення через ЦНАП: Безоплатне надання; У разі подання повідомлення через Портал Дія внесення до Реєстру інформації здійснюється автоматично в день подання такого повідомлення: Безоплатне надання

0 0 голосів
Рейтинг
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі