Адміністративні послуги

Погодження розповсюдження реклами цінних паперів та фондового ринку (змін до неї)

Коментарі
Статус: Підтверджена послуга
Де отримати послугу: Перелік ЦНАП
Назва послуги

Погодження розповсюдження реклами (змін до реклами) цінних паперів та фондового ринку (крім цінних паперів інституту спільного інвестування)

Рівень послуги
Загальнодержавна
Коротко про послугу

Розповсюдження реклами цінних паперів та фондового ринку або внесення змін до реклами необхідно погодити з Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку. Для цього рекламодавець подає заяву про погодження реклами та затверджений проєкт реклами.

Адміністративно-територіальна одиниця, де надається послуга
Вся Україна
Дата створення
08.05.2020 07:41
Суб'єкти надання адміністративної послуги

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

Умови та випадки надання послуги

Рекламодавці не пізніше ніж за 10 робочих днів до дня оприлюднення реклами (змін до реклами) цінних паперів та фондового ринку надають до НКЦПФР необхідні документи.Якщо рекламодавці планують розмістити рекламу цінних паперів та фондового ринку на телебаченні, радіо або в мережі Інтернет. до НКЦПФР подається сценарій рекламного відеоролика або аудіоролика в електронному вигляді у форматі AVI, MOV, MPEG, MPG, МР4. WMV. FLV, WMA, Audio CD, AMR, AAC, MP3, WAV або в іншому форматі із зазначенням інформації, необхідної для відтворення проекту реклами в НКЦПФР.
Якщо реклама цінних паперів та фондового ринку планується розповсюджуватись рекламодавцями у вигляді поліграфічних видань (буклети, пам’ятки, листівки, плакати тощо) чи засобів наглядної агітації (рекламні стенди, банери та рекламні щити, наклейки тощо), до НКЦПФР подається комп’ютерний макет в електронному вигляді у форматі JPEG, TIFF, BMP, GIF, PCX, PSD, AI, С DR, EPS, FLA, FH, SVG, SWF, WMF або в іншому форматі із зазначенням інформації, необхідної для відтворення проекту реклами в НКЦПФР. У разі неможливості виготовлення комп’ютерного макета необхідно надати письмовий та графічний макети (текст, ілюстрації).

Підстави для відмови у наданні послуги

Надання неповного переліку документів, визначених Положенням про рекламу цінних паперів та фондового ринку, затвердженого рішенням НКЦПФР від 22 січня 2012 №63, Недостовірність даних у заяві про подання реклами (змін до реклами) цінних паперів та фондового ринку та проекті реклами, Невідповідність проекту реклами вимогам Закону України «Про рекламу», Положення про рекламу цінних паперів та фондового ринку, затвердженого рішенням НКЦПФР від 22 січня 2012 №63

Категорія суб'єкта звернення
Юридична особа
Нормативні документи, що регулюють надання послуги

Закон України Про рекламу абзац другий, третій частини 6 статті 25, Рішення колегіального органу від 22.01.2012 №63 Про затвердження Положення про рекламу цінних паперів та фондового ринку Пункт 2.1, 2.2, 2.3 Розділу ІІ

Життєва подія

Діяльність у сфері фінансових послуг або страхування

Особа, що має право подавати скаргу
Оскаржувач, Представник оскаржувача
Можливість оскаржити в суді
Так - заповніть форму Допомога та отримайте консультацію
Позасудові органи оскарження
Результати

Рішення НКЦПФР щодо заборони розповсюдження реклами (змін до реклами), Рішення НКЦПФР щодо погодження розповсюдження реклами (змін до реклами)

Документи, необхідні для отримання послуги

Заява про подання реклами (змін до реклами) цінних паперів та фондового ринку | Затверджений рекламодавцем проект реклами

Спосіб подання заяви та документів

Заявник: Письмово; Поштою (рекомендованим листом), Особисто

Спосіб отримання результатів надання послуги

Заявник: Письмово; Поштою (рекомендованим листом), Особисто; Online: https://www.nssmc.gov.ua/regulations/

Строки надання

Звичайне надання: 7 днів (робочі)

Вартості надання

Звичайне надання: Безоплатне надання

0 0 голосів
Рейтинг
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Підтримайте
Збройні сили України! 🇺🇦