Підтримайте Збройні сили України! 🇺🇦

Адміністративні послуги

Погодження статуту фондової біржі (змін до нього)

Коментарі
Статус: Підтверджена послуга
Де отримати послугу: Перелік ЦНАП
Назва послуги

Погодження статуту (змін до статуту) операторів організованих ринків

Рівень послуги
Загальнодержавна
Коротко про послугу

Державна реєстрація статуту фондової біржі здійснюється після його погодження. Для того, щоб погодити статут або зміни до нього, уповноважена особа повинна подати до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку заяву та пакет документів.

Адміністративно-територіальна одиниця, де надається послуга
Вся Україна
Дата створення
14.05.2020 12:38
Суб'єкти надання адміністративної послуги

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

Умови та випадки надання послуги

Документи ліцензіат надає до НКЦПФР офіційним каналом зв’язку ([email protected]) в електронній формі з використанням електронного підпису чи печатки, що базується на кваліфікованому сертифікаті відкритого ключа відповідно до вимог законодавства про електронний документообіг та електронні довірчі послуги, або особисто, або надсилає поштою на адресу НКЦПФР: 01010, м. Київ, вул. Князів Острозьких, 8, корпус 30, (рекомендованим листом).
Документи, передбачені цим розділом, подаються до НКЦПФР українською мовою, із супровідним листом, засвідченим підписом керівника, у якому необхідно обов’язково зазначити дату і номер рішення про видачу ліцензії на провадження діяльності з організації торгівлі продукцією.
При наданні документів особисто або поштою, у документах, що надаються згідно з цим розділом та мають більше одного аркуша, усі аркуші повинні бути пронумеровані, прошиті та засвідчені в установленому порядку.
У разі якщо документи підписані не керівником ліцензіата, а виконувачем його обов’язків (крім випадків, установлених законами), ліцензіат повинен надати документ, який підтверджує повноваження цієї особи. Всі інші умови та випадки надання послуги (необхідні документи) можна переглянути на сайті НКЦПФР за посиланням: https://www.nssmc.gov.ua/admin_services/pogodzhennya-statutu-zmn-do-statutu-fondovo-brzh/

Підстави для відмови у наданні послуги

Наявність у поданих документах недостовірних даних, Невідповідність поданих документів вимогам законодавства

Категорія суб'єкта звернення
Юридична особа
Адреса доступу до послуги у електронному вигляді
Посилання
Нормативні документи, що регулюють надання послуги

Закон України Про державне регулювання ринків капіталу та організованих товарних ринків Частина другуа статті 7 пункт 37-7, Закон України Про ринки капіталу та організовані товарні ринки Стаття 71 розділ V, Рішення колегіального органу від 13.05.2021 №276 Про затвердження Ліцензійних умов провадження професійної діяльності на організованих товарних ринках – діяльності з організації торгівлі продукцією на товарних біржах Розділ V, Рішення колегіального органу від 29.04.2022 №321 Про затвердження Ліцензійних умов провадження професійної діяльності з організації торгівлі фінансовими інструментами на регульованому ринку та з організації торгівлі фінансовими інструментами на багатосторонньому торговельному майданчику Пункти 1-3 Розділ V, Рішення колегіального органу від 13.06.2022 №620 Про затвердження Розмірів плати за реєстраційні дії щодо учасників ринків капіталу та інших осіб Пункт 1

Життєва подія

Діяльність у сфері фінансових послуг або страхування

Особа, що має право подавати скаргу
Оскаржувач, Представник оскаржувача
Можливість оскаржити в суді
Так - заповніть форму Допомога та отримайте консультацію
Позасудові органи оскарження
Результати

Рішення Комісії про погодження/відмову в погодженні статуту (змін до статуту) фондової біржі., Два примірника статуту фондової біржі (змін до статуту), з відміткою Комісії про реєстрацію із зазначенням дати та номера відповідного рішення Комісії.

Документи, необхідні для отримання послуги

Заява про погодження змін до статуту. | Нова редакцію статуту, з урахуванням внесених змін, оформлену відповідно до вимог статті 15 Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань” (у разі подачі документів у паперовій формі нова редакція статуту подається у трьох примірниках). | Обґрунтування причин унесення змін до статуту. | Порівняльна таблиця старої та нової редакцій статуту. | Примірник оригіналу рішення про затвердження змін до статуту.

Спосіб подання заяви та документів

Заявник: Письмово; Електронною поштою, Поштою (рекомендованим листом), Особисто; Online: https://www.nssmc.gov.ua/activity/insha-diialnist/informatsiini-tekhnolohii/#tab-5, Представник заявника: Письмово; Електронною поштою, Поштою (рекомендованим листом), Особисто; Online: https://www.nssmc.gov.ua/activity/insha-diialnist/informatsiini-tekhnolohii/#tab-5

Спосіб отримання результатів надання послуги

Заявник: Письмово; Електронною поштою, Поштою (рекомендованим листом); Online: https://www.nssmc.gov.ua/activity/insha-diialnist/informatsiini-tekhnolohii/#tab-5

Строки надання

Звичайне надання: 30 днів (календарні)

Вартості надання

Звичайне надання: 14000.0 UAH

0 0 голосів
Рейтинг
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі