Підтримайте Збройні сили України! 🇺🇦

Адміністративні послуги

Ліцензія на виробництво спирту етилового ректифікованого плодового

Коментарі
Статус: Підтверджена послуга
Де отримати послугу: Перелік ЦНАП
Назва послуги

Видача ліцензії на виробництво спирту етилового ректифікованого плодового

Рівень послуги
Загальнодержавна
Коротко про послугу

Якщо суб’єкт господарювання хоче одержати право на виробництво спирту етилового ректифікованого плодового йому необхідно отримати ліцензію. Ліцензії видаються суб’єктам господарювання (у тому числі іноземним суб’єктам господарювання, які діють через свої зареєстровані постійні представництва), які на момент подання заяви про видачу ліцензії є власниками або відповідно до інших не заборонених законодавством підстав володіють та/або користуються приміщеннями та обладнанням, що забезпечують повний технологічний цикл виробництва спирту етилового ректифікованого плодового, за умови, що використання таких приміщень та обладнання здійснює тільки один суб’єкт господарювання.

Адміністративно-територіальна одиниця, де надається послуга
Вся Україна
Дата створення
27.04.2020 14:32
Суб'єкти надання адміністративної послуги

Державна податкова служба України

Умови та випадки надання послуги

Ліцензії видаються суб’єктам господарювання (у тому числі іноземним суб’єктам господарювання, які діють через свої зареєстровані постійні представництва), які на момент подання заяви про видачу ліцензії є власниками або відповідно до інших не заборонених законодавством підстав володіють та/або користуються приміщеннями та обладнанням, що забезпечують повний технологічний цикл виробництва спирту етилового ректифікованого плодового, за умови, що використання таких приміщень та обладнання здійснює тільки один суб’єкт господарювання (у тому числі іноземний суб’єкт господарювання, який діє через своє зареєстроване постійне представництво).Суб’єкти господарювання (у тому числі іноземні суб’єкти господарювання, які діють через свої зареєстровані постійні представництва), виробничі цехи, дільниці, лабораторії та інші структурні підрозділи, які здійснюють виробництво і контроль за виробництвом спирту етилового ректифікованого плодового підлягають обов’язковій атестації на відповідність вимогам, що встановлені чинними законодавчими актами України щодо забезпечення життя та здоров’я людей, охорони навколишнього природного середовища, а також відповідність санітарним, пожежним, екологічним нормам і правилам.Ліцензія на право виробництва спирту етилового ректифікованого плодового видається після проведення атестації суб’єкта господарювання (у тому числі іноземного суб’єкта господарювання, який діє через своє зареєстроване постійне представництво), яка є чинною протягом терміну дії зазначеної ліцензії.У заяві зазначаються реквізити атестата виробництва, виданого центральним органом виконавчої влади, уповноваженим відповідно до законодавства, та документа, що засвідчує акредитацію лабораторії, якщо їх копії не додано до заяви.Документи подаються в одному примірнику в копіях, засвідчених нотаріально або органом, який видав оригінал документа, або посадовою особою органу ліцензування.
Плата за ліцензії справляється щорічно і відповідно до Бюджетного кодексу України зараховується до місцевих бюджетів за місцем здійснення діяльності.

Підстави для відмови у наданні послуги

Невнесення плати за ліцензію, Подання не в повному обсязі документів, що додаються до заяви для отримання ліцензії

Категорія суб'єкта звернення
Юридична особа
Адреса доступу до послуги у електронному вигляді
Посилання
Нормативні документи, що регулюють надання послуги

Кодекс Бюджетний кодекс України п. 23 частини першої ст. 64, п. 20 частини першої ст. 66, Закон України “Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального” частини третя, шоста, дванадцята – п’ятнадцята ст. 3, частина перша ст. 4, частини перша та шоста ст. 8

Життєва подія

Виробництво та обіг окремих видів продукції

Особа, що має право подавати скаргу
Оскаржувач, Представник оскаржувача
Можливість оскаржити в суді
Так - заповніть форму Допомога та отримайте консультацію
Позасудові органи оскарження
Результати

Ліцензія на виробництво спирту етилового ректифікованого плодового

Документи, необхідні для отримання послуги

Заява (довільної форми) | Копії засновницьких документів | Договір з акредитованою відповідно до законодавства лабораторією (у разі відсутності власної акредитованої лабораторії)

Спосіб подання заяви та документів

Представник заявника: Письмово; Поштою (рекомендованим листом), Особисто; Online: https://cabinet.tax.gov.ua/login, Заявник: Письмово; Поштою (рекомендованим листом), Особисто; Online: https://cabinet.tax.gov.ua/login

Спосіб отримання результатів надання послуги

Представник заявника: Письмово; Особисто, Заявник: Письмово; Особисто

Строки надання

Звичайне надання: 30 днів (календарні)

Вартості надання

Звичайне надання: 780.0 UAH

0 0 голосів
Рейтинг
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі