Підтримайте Збройні сили України! 🇺🇦

Адміністративні послуги

Створення відокремленого підрозділу юрособи

Коментарі
Статус: Підтверджена послуга
Де отримати послугу: Перелік ЦНАП
Назва послуги

Державна реєстрація створення відокремленого підрозділу юридичної особи (крім громадського формування та релігійної організації)

Рівень послуги
Загальнодержавна
Коротко про послугу

Однією з форм розширення або удосконалення функцій юридичної особи є створення відокремлених підрозділів, які бувають двох видів: філія та представництво. Філією є відокремлений підрозділ юрособи, що розташований поза її місцезнаходженням та здійснює всі або частину її функцій. Представництвом є відокремлений підрозділ юрособи, що розташований поза місцем її розташування та здійснює представництво і захист інтересів юрособи. Для реєстрації створення такого відокремленого структурного підрозділу потрібно звернутись до суб’єкта надання адміністративної послуги з необхідним пакетом документів.

Адміністративно-територіальна одиниця, де надається послуга
Вся Україна
Дата створення
19.02.2020 07:19
Суб'єкти надання адміністративної послуги

Відділи державної реєстрації актів цивільного стану, Виконавчі органи сільських, селищних, міських рад

Умови та випадки надання послуги

Державна реєстрація проводиться за відсутності підстав для зупинення розгляду документів та відмови у державній реєстрації протягом 24 годин після надходження документів, крім вихідних та святкових днів.
Зупинення розгляду документів здійснюється у строк, встановлений для державної реєстрації.
Строк зупинення розгляду документів, поданих для державної реєстрації, становить 15 календарних днів з дати їх зупинення.При поданні заяви пред’являється паспорт громадянина України або інший документ, що посвідчує особу, передбачений Законом України “Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус”.

Підстави для відмови у наданні послуги

Оформлення документів з порушенням встановлених вимог, Не повний перелік документів, Документи подані не в повному обсязі (відсутність документа, що підтверджує повноваження діяти від імені заявника) та/або не відповідають вимогам, встановленим законом (заява не відповідає встановленій формі)

Категорія суб'єкта звернення
Юридична особа
Адреса доступу до послуги у електронному вигляді
Посилання
Нормативні документи, що регулюють надання послуги

Закон України “Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань” ст. 1, Постанова КМУ від 04.12.2019 №1137 “Питання Єдиного державного вебпорталу електронних послуг та Реєстру адміністративних послуг” 1-23, Наказ ЦОВВ від 18.11.2016 №3268/5 “Про затвердження форм заяв у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань” Весь нормативний документ

Життєва подія

Господарська діяльність

Особа, що має право подавати скаргу
Оскаржувач, Представник оскаржувача
Можливість оскаржити в суді
Так - заповніть форму Допомога та отримайте консультацію
Позасудові органи оскарження
Результати

Державна реєстрація створення відокремленого підрозділу юридичної особи (крім громадського формування), Відмова у державній реєстрації створення відокремленого підрозділу юридичної особи (крім громадського формування)

Документи, необхідні для отримання послуги

Заява про отримання послуги | Паспорт громадянина України або інший документ, що посвідчує особу | Примірник оригіналу (нотаріально засвідчена копія) рішення уповноваженого органу управління юридичної особи про створення відокремленого підрозділу

Спосіб подання заяви та документів

Заявник: Письмово; Електронною поштою, Поштою (рекомендованим листом), Особисто; Online: https://kap.minjust.gov.ua/

Спосіб отримання результатів надання послуги

Заявник: Письмово; Електронною поштою, Поштою (рекомендованим листом), Особисто; Online: https://kap.minjust.gov.ua/

Строки надання

Звичайне надання: 1 день (календарні)

Вартості надання

Звичайне надання: Безоплатне надання

0 0 голосів
Рейтинг
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі